"Справжня кліматична бомба": Вчені з NASA виявили дивні вулкани в Антарктиді (відео)

Дехто з вченого співтовариства вважає, що напівміфічна Атлантида не затонула, а покрилася льодом.

Крижаний щит Антарктиди приховує під собою безліч таємниць. З часів першої експедиції про цей материк складали небилиці всіх мастей - та й зараз вчені часто просто не розуміють, що насправді там відбувається, передають Патріоти України.

Порівняно недавно від Антарктиди відколовся айсберг вагою в мільярд тонн і розміром в чотири Лондона. Дослідники вважають, що аналогічні брили льоду будуть з'являтися в океані все частіше і в якийсь момент почнуть добиратися до прибережних міст, що призведе до дуже сумних наслідків.

Фахівці НАСА виявили на території Антарктиди підлідні вулкани - це реально кліматична бомба, вибух якої спровокує такий потоп, що ніякої Ноїв ковчег людству вже не допоможе. Дехто з вченого співтовариства вважає, що напівміфічна Атлантида не затонула, а покрилася льодом під час льодовикового періоду, і тепер ми знаємо цей материк як Антарктиду. Чи так це насправді поки не зрозуміло - континент залишається в принципі самим не вивченим в світі.

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...