Справжня містика! У Карпатах побудували каплицю на місці "явлення диявола" (фото)

У Карпатах побудували "каплицю Господню, встановлену після явлення диявола". Про незвичайну споруду повідомляє портал Kurs. Фото каплиці опублікував користувач Іван Гудзь-Петрович на своїй сторінці Facebook, передають Патріоти України.

Як видно на знімку, на табличці написано, що каплиця споруджена на честь явлення диявола 19 Липня 2017 року о 13:28 між полониною Балтагура і горою Коман.

Тим часом, як пишуть місцеві журналісти, в обласному лісовому господарстві заявили, що будівництво цієї каплиці не погоджували і взагалі не знають, хто спорудив об'єкт. Пізніше ситуацію описав Керівник Верховинського національного природного парку Михайло Нечай.

"Я знаю про цю каплицю, вона викликає інтерес у туристів. Ніякого узгодження на її спорудження парк не давав. Хто її побудував, мені не відомо", - повідомив чиновник.

Пізніше журналісти повідомили, що каплицю, яка повинна захистити від диявола, звели з ініціативи одного з працівників Верховинського районного відділення управління СБУ в Івано-Франківській області. А обряд освячення провели клірики Православної церкви України.


Дуже любив вино, але проблема була не в алкоголізмі: Вчені розповіли, через що міг оглухнути Бетховен

субота, 18 травень 2024, 23:43

Слух видатного композитора Людвіга ван Бетховена почав погіршуватися в молодості, а помер геній повністю глухим. Причини його глухоти залишаються загадкою. Однак, майже через дві сотні років аналіз його волосся показав високий рівень свинцю, миш'яку та...

Рідкісний вид рептилій - на межі зникнення: На Кубі коти взялися винищувати... крокодилів

субота, 18 травень 2024, 23:02

Здичавілі коти вважаються одним із найпроблемніших інвазивних видів, який загрожує тисячам інших видів тварин у дикій природі. Нове підтвердження цьому представили кубинські фахівці, які звинуватили безпритульних кішок у масовому вбивстві дитинчат рідк...