Справжня "родзинка" матчу: Українська футболістка забила автогол із центру поля (відео)

Футболістки одеського клубу "Сістерс" організували ефектний автогол у чемпіонаті України у Першій лізі. У 6-му турі лідер першості приїхав у гості до чернігівської "Юності", повідомляють Патріоти України.

Матч завершився з рахунком 3:1, а перший гол став справжньою окрасою. На 27-й хвилині захисниця "Сістер" Лілія Цурак невдало відпасувала назад своєму голкіперу Марії Анпілоговій. Цурак вела боротьбу із суперницею та з центрального кола вибила м'яч у бік своїх воріт. Анпілогова не змогла правильно нарахувати відскок: круглий снаряд перелетів через неї, а потім зрадливо закотився у рамку.

Варто зазначити, що цей момент лише розлютив гравців "Сістерс". За ігровий час, що залишився, вони ще три рази відзначилися забитими голами.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...