Справжня сенсація? В озері Лох-Несс на глибині 200 метрів виявили загадкову фігуру

Хоча легенда про лохнеське чудовисько була багато разів спростована вченими, ентузіасти не залишають спроб знайти його сліди. Так, 77-річний шкіпер Рід Мічі поділився загадковим фото, яке зробив за допомогою гідролокатора, передають Патріоти України.

Засіб звукового виявлення підводних об'єктів зафіксував на глибині понад 200 метрів 10-метрову фігуру. Чоловік упевнений, що "зловив" саме Нессі, але скептики вважають, що об'єкт може виявитися просто великою зграєю риби.

"Раніше я бачив дивовижні речі своїми очима або за допомогою гідролокатора, але кожен раз було логічне пояснення. Але цього разу все інакше. Це дійсно незрозуміло. Я багато разів проходив повз це місце, але більше нічого не бачив, - сказав Мічі. - Обладнання весь час поліпшується, і це, швидше за все, допоможе розгадати таємницю Нессі".

Легенда про лохнеське чудовисько приносить регіону мільйони доларів доходу від туризму. Кажуть, що вперше звіра зустрів ірландський місіонер святий Колумба в 565 році. Серед найвідоміших його зображень - фотографія 1934 року, зроблена полковником Робертом Кеннетом Вілсоном. Пізніше дослідники встановили, що фотографія була постановочною. При цьому криптозоологи продовжують шукати чудовисько, і в 2020 році Офіційний реєстр спостережень за Нессі зафіксував 10 "контактів".

Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 6:52

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

Технологічний прорив: Китайці розробили автомобільний акумулятор, здатний повністю заряджатися за 10 хвилин

неділя, 19 травень 2024, 6:50

У Китаї розробили революційний акумулятор для електромобілів, здатний заряджатися лише за 10 хвилин і проїхати до 400 кілометрів без перезарядки. Про це повідомляє The Telegraph. Згідно зі звітом Міжнародного енергетичного агентства (МЕА), Китай зробив...