Справжня супермодель із модного глянцю: Кіт зачарував соцмережі своїм позуванням (фото)

Фотогенічна тваринка з Японії викликала бурхливу реакцію у мережі. Здається, котик копіює супермоделей з глянців – витончено позує, схрестивши лапки. Кіт на ім’я Пуусуке полонив серця користувачів твіттеру своєю позою та поставою, передають Патріоти України.

Одягненого у сорочку Пуусуке сфотографували, коли він по-модельному сидів на ліжку, схрестивши задні лапи. Вигляд у котика був зосередженим та серйозним – пухнастий ніби готувався до фотосесії.

Світлину моделі опублікували на сторінці рятувальної асоціації Lucky Star. Фотографію супроводжував підпис: "Це обов’язково – бути таким крутим?".

Що відомо про притулок

Lucky Star – асоціація, яка опікується дорослими тваринами. Притулок зосереджений на собаках та кішках, яким важко знайти родину через старість, травми чи інвалідність. Кожен охочий може допомогти організації та зайнятися волонтерством. Просто зустрітися з пухнастиками не можна – в притулку стверджують, що це може травмувати психіку тварин.

Соцмережа захоплюється фотогенічним котиком

Користувачі твіттеру оцінили модельного пухнастика – пост з Пуусуке зібрав майже 40 тисяч лайків. У коментарях люди розчулено бажають котикові знайти нову родину та продовжити модельну кар’єру:

  • "Який крутий кіт! Впевнений, на нього чекають котячі глянці".
  • "Які очі… І навіть без котячих стрілок. Справжня супермодель!"
  • "Мені потрібен цей котик! Він точно заслуговує на любов".

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...