Справжня весна: Синоптик попередила українців про сильні грози

У суботу, 25 квітня, в Україну переміститься циклон Walli з атмосферними фронтами.Про це написала у Facebook синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України.

"Це (циклон та фронти) принесе в більшість наших областей довгоочікувані дощі, а з ними й грози", - зазначила вона. Антициклон, що знаходиться над південною частиною України, не дасть дощам поширитися на всю територію країни.

Циклон Walli активізує рух повітряних мас, в результаті пориви вітру 25 квітня можуть бути досить сильними. Напрямок вітру буде південно-західним, а в західних областях - північно-західним.

Температура повітря вдень 25 квітня складе від +15 до +22 градусів, західна частина України виявиться в тилу холодного фронту, тому тут буде прохолодніше, від +11 до +14 градусів.

У Києві 25 квітня буде тепло, до +20 градусів. Вранці опадів в столиці не буде, а ось протягом дня з'являться дощі з грозами. Вітер в Києві завтра буде південно-західним, поривчастим.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...