Справжнє диво: На Рівненщині жінка вижила після удару блискавки і викликала собі швидку

У Рівненській області під час грози в жінку поцілила блискавка. Постраждала потрапила до лікарні з опіками. Про це повідомляє "Суспільне", передають Патріоти України.

Інцидент стався 1 червня у селі Городок близько 17-ї вечора. Жінка сама повідомила, що у неї влучила блискавка, коли вона поверталась із поля. Як повідомили в Центрі екстреної медицини, потерпіла отримала опіки.

“Медики з Городоцького пункту постійного базування оглянули пацієнтку, їй орієнтовно 38 років. Жінка була притомною, у неї виявили термічні опіки рук і ніг, а також правої частини тулуба”, — повідомив старший лікар зміни екстренки Юрій Зеленюк.

Потерпілій надали медичну допомогу на місці, а далі ушпиталили до Рівненської обласної клінічної лікарні. Це перший випадок у 2022 році, коли медиків повідомили про влучання блискавки у людину.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...