Справжнє диво: На Рівненщині жінка вижила після удару блискавки і викликала собі швидку

У Рівненській області під час грози в жінку поцілила блискавка. Постраждала потрапила до лікарні з опіками. Про це повідомляє "Суспільне", передають Патріоти України.

Інцидент стався 1 червня у селі Городок близько 17-ї вечора. Жінка сама повідомила, що у неї влучила блискавка, коли вона поверталась із поля. Як повідомили в Центрі екстреної медицини, потерпіла отримала опіки.

“Медики з Городоцького пункту постійного базування оглянули пацієнтку, їй орієнтовно 38 років. Жінка була притомною, у неї виявили термічні опіки рук і ніг, а також правої частини тулуба”, — повідомив старший лікар зміни екстренки Юрій Зеленюк.

Потерпілій надали медичну допомогу на місці, а далі ушпиталили до Рівненської обласної клінічної лікарні. Це перший випадок у 2022 році, коли медиків повідомили про влучання блискавки у людину.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...