Справжнє кохання не минає? У США колишні закохані зустрілися через 70 років і знову стали парою

У США колишні закохані зустрілися через 70 років і знову стали парою

90-річний Білл Хассінгер та 92-річна Джоан Блаккан зі штату Мічиган познайомилися у школі в юному віці. Вони були закохані одне в одного і деякий час перебували у стосунках, передають Патріоти України.

Як повідомляє People, у США колишні шкільні закохані зустрілися більш ніж через 70 років і відновили стосунки.

90-річний Білл Хассінгер та 92-річна Джоан Блаккан зі штату Мічиган познайомилися у школі в юному віці. Вони були закохані один в одного і перебували у стосунках, поки Блаккан не закінчила школу і не поїхала, щоб вступити до коледжу. Пізніше вона одружилася з іншим чоловіком і народила трьох дітей.

Тим часом Хассінгер відслужив в армії, потім теж одружився і також завів трьох дітей. Він овдовів у 2021 році після 68 років шлюбу.

У 2022 році Блаккан шукала однокласників, щоб влаштувати зустріч випускників, і раптово згадала про своє перше кохання. Вона вирішила зв'язатися з Хассінгером, щоб дізнатися, як склалося його життя. Виявилось, що чоловік живе у сусідньому місті. Після телефонної розмови пара зустрілася за обідом.

За словами Хассінгера, він помітив, як постаріла Блаккан, проте заявив, що вона залишилася такою ж яскравою і життєрадісною, як і багато десятиліть тому.

Незабаром пенсіонери зрозуміли, що заново закохуються один одного, і знову стали парою. "Ми закохані так само сильно і навіть більше, ніж коли ми були підлітками", - зізнається Хассінгер.

Тепер пара проводить разом кожні вихідні. Закохані грають у настільні ігри, вирішують головоломки, здійснюють прогулянки та насолоджуються компанією один одного. Хассінгер і Блаккан впевнені, що проведуть решту життя разом. Найближчим часом вони планують переїхати в будинок або житловий комплекс для пенсіонерів.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...