Справжнє новорічне диво: У Тернополі бабуся загубила пенсію, але люди вмить їй допомогли

У Тернополі літня жінка загубила свою пенсію відразу після того, як отримала її. Однак небайдужі люди допомогли їй. Про це пише місцеве видання "Тернополяни", передають Патріоти України.

Літня жінка загубила 2200 гривень. У розпачі вона розмістила оголошення з проханням повернути їй гроші. Надії на те, що бабусі повернуть її втрачені гроші, було вкрай мало. Однак небайдужі користувачі соцмереж вмить зібрали для жінки навіть більшу суму.

Пенсіонерка написала зворушливого листа, у якому щиро подякувала своїм благодійникам, які приносили їй гроші та поповнювали рахунки. Люди зібрали для неї навіть більше коштів, ніж вона загубила.

"Я зворушена вашою добротою до сліз. Молюся за вас і прошу Божого благословення", - написала жінка та поіменно згадала кожного, хто їй допоміг.

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...

Бідолашна думала, що допомогла ЗСУ: Студент ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень

четвер, 2 травень 2024, 12:52

Нацполіція повідомила, що викрито шахрая, який під виглядом відомого волонтера ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень. У повідомленні пресслужби відомства йдеться, що у поліцію звернулася 45-річна одеситка, яка втратила на війні рідну людину і ...