Справжнє обличчя "рускава міра": В окупаційній армії РФ канібал та маніяк-убивця стали найліпшими друзями

Зліва направо: Дмитро Малишев і Олександр Масленніков

Канібал та маніяк-вбивця, що воюють в лавах окупаційної армії РФ проти України, познайомилися на фронті і стали найліпшими друзями. Про це повідомляє російське видання Волгоград онлайн.

Російський людоїд Дмитро Малишев 10 років тому вбив знайомого таджика-заробітчанина. Після цього він вирізав його серце, засмажив його з овочами та з’їв. За це та інші численні злочини його відправили до місць позбавлення волі на 25 років.

Однак після повномасштабного вторгнення Росії в Україну стало відомо, що Малишев служить у російській армії. Убивця публікує у своїх соцмережах фото з іншим російським вбивцею Олександром Масленніковим.

Останній у 2017 році познайомився в караоке-клубі з двома дівчатами і запросив їх на орендовану квартиру, де зґвалтував і вбив нових знайомих. Тіла своїх жертв зловмисник закопав у лісосмузі на околицях Волгограда.

Злочинці-окупанти подружилися на фронті і навіть опублікували фотографію, де вони, обійнявшись, усміхаються.

Опікуни про вагітність навіть не здогадувались: У Польщі 13-річна дівчинка раптово народила під час шкільної екскурсії

п’ятниця, 17 травень 2024, 22:15

У Польщі під час шкільної екскурсії у 13-річної дівчинки раптово почались пологи. Про вагітність дитини ні її опікуни, ні друзі не знали. Про це пише польське видання wprost.pl, передають Патріоти України. Відомо, що у Польщі група підлітків вирушила н...

"Я відірву тобі два вуха!": Легендарний футбольний клуб звільнив тренера за дику витівку (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 21:50

Туринський Ювентус оголосив про відставку головного тренера команди Массіміліано Аллегрі, інформують Патріоти України. Клуб ухвалив рішення попрощатися з наставником через поведінку італійця після фіналу Кубка Італії, в якому туринці виграли трофей, пе...