Справжній богатир: У Рівному в сім'ї військового народився один з найбільших малюків України

У Рівному 30 серпня у родині військового з'явився на світ один із найбільших новонароджених в усій країні. Вага малюка становить 6330 грамів, а зріст - 65 сантиметрів, передають Патріоти України.

Про це повідомили на Facebook-сторінці пологового будинку Рівненської міської ради. Хлопчик народився шляхом кесаревого розтину, зараз матір та дитина почуваються добре.

"Сьогодні вранці у пологовому будинку у сімʼї нашого Захисника шляхом кесаревого розтину народився хлопчик вагою 6330 г та зростом 65 см.

Мама та дитина почуваються добре. Від імені всіх співробітників вдячні батькам, що обрали наш заклад для спостереження за вагітністю та пологів", – повідомили в пологовому.

Раніше повідомлялося, що на Закарпатті 16-річна дівчина народила третю дитину у швидкій. Медикам в екстремальних умовах вдалося зберегти життя матері та новонародженої дитини.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...