"Справжній чоловік": У Львові п'яний водій викликав на допомогу маму, потрапивши в ДТП (відео)

У салоні Renault було четверо нетверезих хлопців, які продовжили пиячити, навіть коли на місце події прибули правоохоронці.

У Львові сталася ДТП за участі п’яної компанії. Водій автомобіля Renault викликав на допомогу свою маму. Про це розповіли у спільноті «Варта 1», передають Патріоти України.

Аварія трапилася на вулиці Кульпарківській, де зіштовхнулися два авто – Renault, у якому перебували молодики напідпитку, та машина марки Lanos сервісу таксі Uber. Внаслідок зіткнення сильно постраждала жінка, яка їхала в таксі – її госпіталізували. У салоні Renault було четверо хлопців у стані алкогольного сп’яніння. Вони продовжили пиячити, навіть коли на місце події прибули правоохоронці.

Чоловік, який був за кермом автомобіля, ігнорував вимоги поліцейських пройти тест на алкоголь та дзвонив мамі. Він стверджував, що це таксі врізалося в його авто. Через деякий час на місце аварії прибула матір водія, яка викликала карету швидкої допомоги та відвезла сина до лікарні.

74-пенсіонерка взяла пістолет та... пограбувала банк (фото)

субота, 27 квітень 2024, 20:19

У США 74-річна пенсіонерка озброїлася пістолетом та пограбувала банк. Про це повідомляє NBC News, передають Патріоти України. Енн Маєрс із Огайо ніколи раніше не мала проблем із законом. Втім, нещодавно жінка в масці та з пістолетом в руках з'явилася п...

Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

субота, 27 квітень 2024, 18:53

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. Вказано, що власниця помітила зникнення ...