Справжній феномен: Стало відомо, чому в Кіровоградській області найменше хворіють COVID

Коронавірус в Україні продовжує атакувати людей і багато областей вже стали "червоними". Цікаво, що в Кіровоградській області такого "горіння" не спостерігається, тут в лікарнях заповнено всього 30% ліжок. Парадокс цього явища пояснили в ТСН, передають Патріоти України.

Головлікар Центральної міської лікарні Олександр Артюх повідомив, що станом на 20 жовтня в лікарні перебувають близько 70 "ковідних" хворих, що становить близько 30% від заповнюваності ліжок.

Медики сподіваються, що вони не будуть відчувати такий пік, як був навесні 2021 року й у них вистачить сил і персоналу побороти цю хвилю. У міськраді Кропивницького вважають, що інфекцію гальмують жорсткі обмеження в транспорті.

Комунальні автобуси й тролейбуси їздять наполовину заповненими. На зупинках, звичайно, черги. Люди незадоволені, але вже звикли й змирилися. До речі, в області дуже багато бажаючих вакцинуватися, люди стоять у чергах до центрів, щоб зробити щеплення.

Пенсіонерів вакцинують прямо біля їхніх будинків. Для цього були організовані виїзні пункти вакцинації в комунальному транспорті, які виїжджали саме в мікрорайони приватного сектора, де проживає переважна більшість населення пенсійного віку. Це також рятує лікарні від напливу пацієнтів, припускають у міському управлінні охорони здоров'я.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...