Справжній герой: Мережу вразила історія азербайджанського бійця, який воював за Україну (відео)

Мережу розчулила історія азербайджанця Романа Бахшієва, який у 2014 році добровольцем вирушив на Донбас воювати проти російських окупантів. Відео з ним розмістили на Facebook-сторінці 72-ї ОМБр ім. Чорних Запорожців, передають Патріоти України.

Роман Бахшієв у складі 12 батальйону територіальної оборони Збройних сил України брав участь у боях на позиціях під Луганськом. Тоді один із підрозділів батальйону зайшов у Жовтневий район Луганська та вивісив український прапор.

Військовий був тричі поранений. 1 лютого 2017 року тодішній президент України Петро Порошенко підписав указ відзначення високими державними нагородами військовослужбовців Збройних сил України, які відзначилися у ході бойових дій в районі Авдіївки. Орден "За мужність" 3 ступеню отримав і лейтенант Бахшієв Роман Балага-огли.

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...

Оце так: У Харкові чоловік застрелив з рушниці дружину та доньку і намагався втекти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:50

У Харкові поліція затримала чоловіка, якого підозрює у вбивстві доньки та дружини. За даними слідства, чоловік скоїв вбивство 24 квітня у власному будинку у Слобідському районі Харкова. Про це повідомили в пресслужбі облпрократури, передають Патріоти ...