Справжній герой: У Києві чоловік врятував 7-річну дівчинку, яка ледь не потонула в озері (фото)

У мережі показали фото киянина, який врятував 7-річну дівчинку на озері Тельбін. Дитина пішла під воду на очах у батьків, проте кілька чоловіків витягли її з води і ще до приїзду "швидкої допомоги" відкачали, повідомляють Патріоти України.

Автор фото в мережі Світлана Олішевська зізналася, що головний герой порятунку залишився невідомим. "Дай, Боже, тобі за все, невідомий чоловіче!!!", - подякувала вона. Проте згодом у соцмережах впізнали рятівника як спортсмена-стрільця Олександра Дудника. "Навички, отримані Олександром у тренуваннях, дозволили йому в стресовій ситуації діяти чітко і ефективно», - написали про нього в пабліку dtp.liev.ua.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...