Справжній кавалейру: 71-річний президент Португалії врятував на відпочинку двох туристок у морі (відео)

Португальський президент відпочивав на пляжі в Алгарве, коли побачив у морі далеко від берега двох жінок.

Марселу Ребелу де Соза. Фото: ЕРА.

15 серпня президент Португалії Марселу Ребелу де Соза допоміг врятувати двох жінок на пляжі на півдні країни. Про це повідомляє ВВС, передають Патріоти України.

Португальський президент відпочивав на пляжі в Алгарве, коли побачив у морі далеко від берега двох жінок, які намагалися перевернути свою байдарку, але у них нічого не виходило.

71-річний Соза поплив до жінок і допомагав їм залишатися на плаву, поки вони чекали підмогу. Пізніше президент розповів, що жінок віднесло течією з сусіднього пляжу і їхній каяк перекинувся. За його словами, течія була настільки сильною, що жінки наковталися води і не могли ні перевернути судно, ні залізти в нього.

Глава Португалії також зазначив, що разом із ним жінкам допомагав ще один чоловік на водному мотоциклі. Зараз Соза у відпустці і подорожує по різних районах Португалії, щоб підтримати місцевий туристичний бізнес, який зазнав значних збитків через епідемію коронавірусу.

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...

Російський футболіст поскаржився на ромів та маленьку зарплату в Словаччині

неділя, 5 травень 2024, 20:50

Російський футболіст Микита Глушков розповів, що його шокувало під час виступів у Словаччині, передають Патріоти України. «У словацькому місті Требішов було населення близько 30 тисяч, і третина – роми. Вечорами було небезпечно гуляти – раптом хтось із...