Справжній кіпіш: На Донбасі накрився "комісар" гібридних військ Російської Федерації на Донбасі

Одіозний "гібрид", котрого не жалували "чесні" найманці, займав високу посаду у військовому з'єднанні "ДНР"

9 травня на сході України в зоні проведення операції Об'єднаних сил в результаті ДТП загинув відомий прислужник російських окупантів. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц", зазначають Патріоти України.

"9 травня поповнилася черговим бійцем Громлюк "Кіпіш" Кирило з Макіївки. ДТП між Донецьком і Макіївкою. 5 омсбр. Все буде Україна і перемога за нами!"- йдеться в повідомленні.

При цьому на опублікованих скринах видно, що "Кіпіш" мав не дуже хорошу репутацію. Зокрема, його звинувачують у тому, що він не зміг впоратися з "керівною" посадою у бойовиків.

Також в мережі опублікували фотографії загиблого на Донбасі бойовика.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...