Справжній "красунчик": Заповідник у США показав переможця конкурсу найтовстіших ведмедів (фото)

Поки в світі людей культуристи міряються стрункістю і розвиненими м'язами, на Алясці влаштували конкурс найтовстіших ведмедів, передають Патріоти України.

У період зимової сплячки ведмеді живуть за рахунок накопичених жирів, тому до осені перетворюються в справжніх велетнів. Щоб віддати їхнім зусиллям данину поваги, співробітники національного парку Катмай сфотографували клишоногих і запропонували користувачам мережі обрати найбільш вгодованого.

У 2020 році переможцем битви важкоатлетів виявився неймовірно товстий ведмідь під номером 747. Його зняли під час лову лосося в гірській річці, а значить товстун збирався ще трохи попоїсти.

"Цього року він дійсно додав у вазі. Виглядав так, що міг би впасти в сплячку ще в липні, і все ж продовжував їсти, поки в кінці вересня його живіт не почав волочитися землею", - йдеться в заяві парку.

По території заповідника Катмай на Алясці сьогодні бродить понад 2200 бурих ведмедів. Після літньої "дієти" вони можуть важити більше 453 кг, але третину свого жиру тварини втрачають під час сплячки. Саме тому найтовстіші осінні ведмеді, як правило, виявляються найбільш здоровими.

Ведмідь 747 прийняв пальму першості у переможниці 2019 року на ім'я Холлі. Ось, як виглядала напередодні сплячки ця дебела мала.


"Я не проти воювати, але...": Курсант Академії Сухопутних військ заявив, що його відправляють на фронт через конфлікт із керівництвом, у виші відреагували

неділя, 5 травень 2024, 19:30

21-річний військовослужбовець Олександр Попович заявив, що його відрахували з Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (HACB) через конфлікт з керівництвом і відправляють на фронт. Про це хлопець написав на своїй сторін...

Українці через приморозок можуть залишитися без молодої картоплі та інших овочів (відео)

неділя, 5 травень 2024, 19:01

Великодні приморозки завдали чимало збитків селянам. У східних, північних і навіть південних регіонах в людей померзла городина. Так, Марія Луцькова з Сумщини показала у Tik-Tok свій город, передають Патріоти України. У жінки померзли картопля, перець,...