"Справжній монстр!": Рибалка шокував упійманим сомом довжиною майже три метри (фото, відео)

Італійському рибалці вдалося виловити сома, який може бути найбільшим з будь-яких спійманих. Про це пише dailymail.co.uk, передають Патріоти України.

Гігантська риба була більш ніж 2,8 метра в довжину. Її Алессандро Б'янкарді спіймав в річці По на півночі Італії. Він боровся з "монстром" протягом виснажливих 43 хвилин, перш ніж зрештою спіймати його.

Професійний рибалка, що входить до складу рибальської команди MADCAT, не усвідомлював масштаби сома, поки він не почав прориватися на поверхню, і щосили намагався витягнути його зі свого човна і по суші.

"Коли він сплив уперше, я справді зрозумів, що спіймав на гачок монстра, адреналін почав сильно накачуватися, і страх втратити його майже довів мене до паніки. Я був один проти найбільшого сома, якого я коли-небудь бачив за 23 роки", - поділився він.

А от наскільки важкою була риба титанічних розмірів, залишиться загадкою, оскільки італійський рибалка побоювався, що стрес від зважування гігантського звіра може виявитися занадто великим для риби.

"Мені була дуже цікава вага, але я боявся, що це надто сильно навантажить рідкісний зразок, тому я вирішив безпечно випустити його. Сподівався, що це може принести іншому рибалці таку ж радість, як і мені", - розповів чоловік.


Російський футболіст поскаржився на ромів та маленьку зарплату в Словаччині

неділя, 5 травень 2024, 20:50

Російський футболіст Микита Глушков розповів, що його шокувало під час виступів у Словаччині, передають Патріоти України. «У словацькому місті Требішов було населення близько 30 тисяч, і третина – роми. Вечорами було небезпечно гуляти – раптом хтось із...

Зірка "Титаніка" і "Володаря перснів": Помер відомий британський актор

неділя, 5 травень 2024, 20:15

Британський актор Бернард Гілл, який зіграв капітана Едварда Сміта в оскароносному фільмі Титанік, помер 5 травня рано вранці. Сумну новину повідомив агент Гілла, передають Патріоти України. Бернарду Гіллу було 79 років. Причина смерті поки що не назив...