"Справжній нацист": У Канаді осквернили пам'ятник Роману Шухевичу (фото)

У Канаді осквернили пам'ятник головнокомандувачу УПА Роману Шухевичу. Вандали зафарбували монумент червоною фарбою та залишили обурливі написи, повідомляють Патріоти України із посиланням на місцеві ЗМІ.

Інцидент трапився Едмонтоні, що у провінції Альберта. Шухевичу вандалам було мало – вони розмалювали ще меморіал "Борцям за волю України".

На пам'ятнику написали "Actual Nazi", що в перекладі – "справжній нацист". На гравіюванні "Борцям за волю України" залишили слова "Nazi Monument 14th Waffen SS" – "Нацистський пам'ятник 14-ї дивізії СС". Невідомо, коли точно вандали пошкодили пам'ятники, але фотографії з'явилися в мережі 10 серпня.

Зауважимо, пам'ятник Роману Шухевичу встановлений на території комплексу Української молодіжної єдності.

Рідкісний вид рептилій - на межі зникнення: На Кубі коти взялися винищувати... крокодилів

субота, 18 травень 2024, 23:02

Здичавілі коти вважаються одним із найпроблемніших інвазивних видів, який загрожує тисячам інших видів тварин у дикій природі. Нове підтвердження цьому представили кубинські фахівці, які звинуватили безпритульних кішок у масовому вбивстві дитинчат рідк...

Малюк помер в лікарні: На Закарпатті вітчим підпалив 10-річного пасинка (фото)

субота, 18 травень 2024, 22:29

На Закарпатті вітчим підпалив 10-річного пасинка. Хлопчик помер у лікарні. Про це повідомила поліція Закарпатської області, передають Патріоти України. До поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію до лікарні 10-річного хлопчика з села Серне Бере...