Справжній "птахокаліпсис": В Австралії тисячі папуг "захопили" ціле місто (відео)

Австралійське місто Наура в Новому Південному Уельсі заполонили тисячі папуг. Про це повідомляє Daily mail, передають Патріоти України.

Спочатку про нашестя папуг на півдні Австралії люди дізналися з відео в TikTok. Птахи розташувалися на дахах будинків, автомобілях, ліхтарних стовпах, галявинах. Папуги вже знайшли для себе ласощі: на відео видно, що більшість птахів щось жують.

Враженнями від побаченого люди ділилися в інтернеті. Найбільше користувачі мережі жартували, що в Хогвардсі відбулися зміни, і тепер магічні листи розносять не тільки сови, але ще і папуги. У той же час деякі люди згадали фільм "Птахи" Альфреда Хічкока. Місцеві жителі зізнаються, що папуги поводяться досить нахабно. Тим часом екологи б'ють на сполох. Вони переконані, що переселитися до людей птахів змусило якесь лихо, яке зруйнувало їх природне середовище.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...