Справжній щасливчик: У Києві пішохід дивом вижив, коли переходив дорогу - момент потрапив на відео

У Києві в темний час доби автомобіль ледве не збив пішохода, який переходив дорогу. Про це повідомляє dtp.kiev.ua, передають Патріоти України.

Інцидент стався за адресою Дніпровська набережна, 7. Біля дороги зламався світлофор, тому людям довелося на свій страх і ризик переходити дорогу.

Один з пішоходів переходив дорогу в тому місці і ледь не потрапив під колеса авто, яке мчало на швидкості. Однак водій встиг зробити маневр і об'їхав людину. "Коли народився в сорочці або другий день народження", - прокоментували ситуацію в мережі і опублікували відео.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...