Справжній щасливчик: У США чоловік двічі за день виграв $1 млн у лотерею (фото)

У США житель штату Колорадо став мільйонером двічі за день. Про це повідомляє Colorado Lottery, передають Патріоти України.

Щасливі лотерейні квитки Powerball чоловік придбав 25 березня, один вранці в магазинчику і другий ввечері на заправці. Переможець вписав у квитки практично ідентичні комбінації, які він часто використовував.

Згодом обидва квитка виявилися виграшними і принесли американцеві по одному мільйону доларів кожен. За своїм виграшем чоловік приїхав тільки 27 квітня, зазначивши, що на виграні мільйони у нього великі плани.

Археологи виявили місце утіх Олександра Македонського у царському палаці на півночі Греції (відео)

субота, 11 травень 2024, 6:15

Як пише GreekReporter, археологи стверджують, що виявили ванну кімнату Олександра Македонського в палаці Айгай на півночі Греції. Палац Айгай, що розкинувся на 15 000 квадратних метрів, розташований у церемоніальному центрі стародавнього македонського ...

Захотілось гострих відчуттів: Українець зі всіма дозвільними документами на виїзд заплатив $1500, аби перепливти Тису

субота, 11 травень 2024, 5:58

На Закарпатті прикордонники зафіксували неординарний випадок: українець із всіма дозволами на виїзд за кордон вирішив переплисти річку Тису, заплативши переправнику 1500 доларів. Про це розповів офіцер Мукачівського прикордонного загону Олег Селезньов ...