Справжній скандал: Трансгендерна активістка після зустрічі з Байденом оголила груди у Білому домі (фото)

Трансгендерна активістка та модель Роуз Монтойя після зустрічі з президентом США Джо Байденом та першою леді Джилл Байден оголила груди на фоні Білого дому, що спричинило скандал у США. Про це пише news.yahoo.com, передають Патріоти України.

Відомо, що інфлюенсерку запросили до Білого дому на святкування Місяця прайду, присвяченого ЛГБТКІ+ родинам. У понеділок Монтойя опублікувала TikTok з суботнього святкування на галявині Білого дому, де її вітають президент Джо Байден і перша леді Джилл Байден, а також вона позує на селфі, знятому з президентом. "Це транс-радість. Ми тут, у Білому домі, не вибачаючись", - написала активістка.

В один момент Монтойя позує топлес з двома іншими людьми і рухає грудьми вгору і вниз. Після її відвертої витівки адміністрація Байдена заборонила їй брати участь у будь-яких майбутніх заходах.

Трансгендерна модель у відповідь заявила, що у Вашингтоні немає заборони на оголення грудей. "Я повністю підтримую цей рух і оголення сосків. Мої друзі-трансгендери демонстрували шрами від операцій на верхній частині тіла і насолоджувалися цим, і я захотіла приєднатися до них", - пояснила свій вчинок модель.

Хто така Роуз Монтойя

Роуз Монтойя - професійна модель, яка виросла в сільській місцевості Айдахо, згідно з біографією на її персональному сайті. Її батько був пастором, і в дитинстві вона проводила багато часу в церкві.

Монтойя зізналася друзям у своїй нетрадиційній сексуальній орієнтації на другому курсі середньої школи, після чого про це дізналася її сім'я. У коледжі вона почала брати участь у драг-перформансах, а у 2015 році визнала себе трансгендерною жінкою, тоді ж вона почала гормональну терапію і юридично змінила ім'я.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...