Справжній скарб! В Одесі знайшли 100-річну пляшку коньяку вартістю до 40 тис. доларів (фото, відео)

В Одесі виявлено 100-річну пляшку коньяку. Про це написав у соціальних мережах директор музею коньячного заводу "Шустов" Сергій Дяченко, передають Патріоти України.

За його словами, під час земляних робіт, біля будівлі музею, виявлено скляну пляшку коньяку, який випускався заводом понад століття тому. Передбачається, що зараз вартість знахідки може досягати 40 тис. дол.


"Думаю, ось 12 тис. дол. до 40 тис. дол., скоро з'ясуємо! Ось таку пляшку з коньяком у відмінному стані знайшли сьогодні робітники біля музею! Цей коньяк випускав завод "Шустов" з 1899 по 1906 рік! Коньяку більше 100 років!" - повідомив Дяченко.

Одеський коньячний завод "Шустов" заснований в 1863 році. Завод володіє значними площами власних елітних виноградників (приблизно 1 тис. га), а також найстарішим парком бочок.

Одна з найбільших перемог заводу "Шустов" датується 1900 роком, коли його продукція отримала Гран-прі на Всесвітній виставці, яка проходила в Парижі.

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...

Навіть гонорар не мав значення: Спаринг-партнер Усика відмовився від бою з бійцем із Росії й допоміг непереможному німцю його нокаутувати

четвер, 18 квітень 2024, 21:59

Чемпіон EBU у надважкій вазі Олександр Захожий (19−0, 15 КО) розповів про те, що йому пропонували провести бій в Саудівській Аравії з росіянином Арсланбеком Махмудовим (18−1, 17 КО), який виступає за Канаду, передають Патріоти України. «Я одразу відмов...