Справжній силач: Однорічний хлопчик з Києва побив рекорд України, зробивши 430 вправ на прес (фото)

Маленький киянин, якому лише 1 рік та 9 місяців, Владислав Зайончковський встановив рекорд України, зробивши 430 повторів вправи на прес у безперервному режимі. Як розповіла керівниця Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова на своїй сторінці у Facebook, наймолодший в Україні кросфітер ще не вміє добре говорити, передають Патріоти України.

Назва рекорду – "Найбільша кількість повторів вправи на прес". Ще перед встановленням Вєтрова писала, що головною проблемою може стати можливість дитини фокусуватися на одній вправі довгий час і не втрачати увагу. Водночас батьки хлопчика були переконані, що постійні тренування допомогли малюку звикнути до навантажень та спокійно реагувати на них.

"Заняття спортом позитивно впливають на розвиток головного мозку дитини. Для нас, батьків, це один з постулатів для ранішнього та всебічного розвитку дитини", – пояснив тато малюка Олексій Зайончковський.

Саме у коментарях під дописом із анонсом події Вєтрова розповіла, що хлопчик зробив 430 повторів вправи на прес у безперервному режимі та став рекордсменом України.



В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...