Справжній трилер: Ухилянт на КПП відбився від прикордонників і втік до Угорщини

На Закарпатті чоловік на пункті пропуску втік від прикордонників, він перетнув кордон із Угорщиною. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України.

За його інформацією, у Закарпатській області на контрольно-пропускному пункті "Астей" ухилянту вдалось вирватися від прикордонників і втекти в Угорщину.

За даними джерел у Державній прикордонній службі, під час проходження кордону, чоловіка відвели до адмінбудівлі пункту пропуску, там мали ретельно перевірити його документи. Натомість чоловік швидко кинувся тікати у сторону Угорщини.

Далі почався трилер – дорогою ухилянта наздогнали прикордонники, повалили на землю. Однак, він знову вирвався і перебіг на угорську сторону пропуску, куди не мають права заходити українські прикордонники. Таким чином, каже журналіст Віталій Глагола, чоловікові вдалось успішно оформити документи в угорців і потрапити до ЄС. Ймовірно, йдеться про жителя Берегова Бориса Лабойка 1972 року народження.

Одеський суд повернув державі найбільше штучне озеро

вівторок, 30 квітень 2024, 21:41

Господарський суд Одеської області зобов’язав повернути у власність державі найбільше штучне озеро України. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Йдеться про озеро Сасик (Кундук) площею 20 тис. га. Воно розташоване ...

Дружина Луніна зізналася, що переживає українець на вулицях в Іспанії

вівторок, 30 квітень 2024, 21:32

Анастасія, дружина голкіпера Реала Андрія Луніна, розповіла про ставлення іспанців до футболіста, передають Патріоти України. За словами дівчини, українця стали більше впізнавати після того, як Лунін відмінно зіграв проти Манчестер Сіті в Лізі чемпіоні...