Справжній виклик: Alyona Alyona встала на ваги і вирішила схуднути (фото)

Alyona Alyona встала на ваги після великого застілля і зізналася, що набрала пару кіло. Сенсація українського репу показала цифри 127,4 кілограма і зважилася на схуднення, передають Патріоти України.

Зірка зізналася в Instagram-stories, що хоче кинути собі виклик і скинути до наступного дня народження 29 кілограмів. Саме стільки років Олені виповнилося 14 червня. Співачка каже, що зовсім стрункою вона ставати не хоче, але їй в житті не вистачає пригод, концерти скасувались і життя стало зовсім нудним.

"Хочеться якоїсь авантюри в житті. Хочеться кидати собі виклики й постійно досягати нових вершин. На даному етапі моя вершина буде така", - заявила зірка.

Реперка пообіцяла ділитися з фоловерами своєю новою пригодою. Показувати, що вона їсть, що робить для схуднення, як почувається фізично і емоційно, і як схуднення впливає на її життя.

Відзначимо, що Олена Савраненко (справжнє ім'я зірки) відрізнялася пишнотами з ранніх років, про що свідчать дитячі знімки реперки. Свій "трудовий шлях" дівчина починала вихователем в дитячому саду Баришівки Київської області. Співачка каже, що вже тоді любила читати реп. Але справжня слава прийшла до дівчини у 2018-му після виходу провокаційного кліпу "Рибки".

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...