Справжнім чоловіком бути ніколи не зарано: На Рівненщині школяр зчепився з маньяком, рятуючи незнайому дівчину

Почув писк жертви, побачив страшне але не розгубився. 14-річний школяр Діма став героєм-рятівником 19-річної студентки Каті в Рівненській області

Під Рівне школяр врятував студентку від маніяка: зворушлива історія про справжнього чоловіка

Школяр врятував студентку в селі Квасилів на Рівненщині. Трагедія ледь не трапилася, коли дівчина ввечері поверталася додому з магазину. Невідомий раптово напав на неї, повалив на землю і почав душити, писк дівчини почув 14-річний хлопець і прибіг на допомогу. Юний рятувальник зміг відтягнути негідника від студентки, яка вже втрачала свідомість. Невдовзі зловмисника затримали, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

19-річна дівчина соромиться і дякує своєму 14-річному герою, вони обмінюються номерами під час другої зустрічі. Катя змогла прийти лише завдяки хлопцю на ім'я Діма, який не залишився байдужим.

Катя поверталася додому з магазину, коли помітила, що за нею йдуть. Перейшла на іншу сторону вулиці, але агресор не відставав. Раптово він накинувся на тендітну дівчину, затиснув ліктем і повалив на землю. Шум боротьби почув Діма, який був біля дому прабабусі.

"Я почув якийсь писк, подумав, що дитина... Я відтягнув його, він відразу почав тікати", - розповідає Діма.

Тоді Катя подзвонила мамі, а та - в поліцію. Підключили і сусідів, один з яких і зловив неадеквата.

Як виявилося, 30-річний затриманий напередодні вийшов з в'язниці, де сидів за викрадення авто, а раніше притягувався ще й за хуліганство. Чому напав на Катю, пояснити не може.

Правоохоронці кажуть, що 14-річний Діма вчинив дуже сміливо. А хлопець впевнений, що на його місці так вчинив би кожен. Він зізнався, що хоче працювати в поліції або СБУ.

У Рівненській області школяр врятував студентку (фото: ТСН)

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...