Спроба самогубства чи невдалий жарт? У Харкові медики розповіли про стан хлопця, який випав із кабінки канатної дороги

У Харкові медики борються за життя 17-річного хлопця, який випав із кабіни канатної дороги з висоти 10 метрів на жваву вулицю і потрапив під колеса автомобіля. Поліція з'ясовує, за яких обставин це сталося, попередньо є дві версії трагічного випадку, передають Патріоти України.

Хлопець вижив, але його стан важкий. Він дістав травму голови, крім того, перелом стегна та плеча. Юнака під'єднали до апарата штучної вентиляції легень, повідомив "Суспільному" речник Харківської міськради Юрій Сидоренко. "Він у тяжкому стані, на ШВЛ, численні переломи", — розповів Сидоренко.

Лікарі роблять все, що в їхніх силах. Але через тяжкість травм хлопця наразі не можуть обстежити на томографі. Попередньо повідомлялося, що падіння юнака могло бути спробою самогубства, здійсненою у нетверезому стані. Про це розповіли у сюжеті ТСН.

Медики, які прибули на місце інциденту та першими оглянули хлопця, зазначили, що від нього тхнуло спиртним. Водночас знайомі травмованого розповіли, що юнак нібито хотів укоротити собі віку через погані результати ЗНО.

Однак матір юнака заперечує інформацію про спробу самогубства сина. За її словами, падіння з кабінки є нещасним випадком і стало результатом хизування перед друзями. Вона розповіла у коментарі "Суспільному", що її син навчається у ліцеї на кухаря. Мати стверджує, що він був тверезим, а інформацію про спробу суїциду називає неправдивою.

"Він зібрав друзів, вони каталися на канатній дорозі. Мабуть, це було якесь хизування перед хлопцями — він хотів стрибнути з найнижчої точки. Він перехилився, пішла злива з градом, він злякався, кабіна стрімко почала підійматися. Він хотів забратися назад, але через дощ руки зіслизнули, він впав", — розповідає мати.

Також жінка заперечує, що хлопець хотів накласти на себе руки через невдале ЗНО, оскільки тестування він взагалі не складав. Мати хлопця також підтвердила, що після падіння син перебуває у тяжкому стані.

"Лікарі не дають жодних обіцянок, стан дитини залишається стабільно тяжким. Він у медикаментозному сні, за нього дихає апарат. У нього переломи, забиття органів, травма голови. Лікарі роблять все, що можна", — сказала вона.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...