Спробує відкрутитись? Єфремов відмовився визнавати свою провину в ДТП в суді (фото, відео)

Російський актор Михайло Єфремов відмовився визнати провину у смертельній ДТП, яку він влаштував у центрі Москви в червні 2020 року, передають Патріоти України.

Офіційну відмову від визнання провини зафіксовано в матеріалах кримінального провадження. Про це повідомив адвокат потерпілої сторони Олександр Добровінський. Відповідне відео опублікував Telegram-канал LifeShot.

За його словами, відразу після ДТП Єфремов заявляв, що винен у загибелі Сергія Захарова, тепер він змінив свою позицію.

"Про відмову відомо не тільки зі слів Єфремова, це є в матеріалах справи. Спочатку визнавав, а потім чомусь відмовився", – вказав Добровінський.

Відзначимо, раніше адвокат Єфремова Ельман Пашаєв уже заявляв про відмову актора визнавати провину в скоєнні смертельної аварії. Однак пізніше юрист відмовився від своїх слів. Захисник пояснив, що Єфремов визнає, що трапилася аварія з його автівкою, і готовий допомогти родичам загиблого як "вірянин і добра людина".

"А винен Єфремов чи ні, це вже суд скаже. Але якщо суд встановить, що він не винен, то постраждала сторона не те що 100 тисяч не отримає, а навіть 100 рублів не отримає", – додав Пашаєв.

Нагадаємо, в середу, 29 липня, відбулося перше попереднє слухання у справі актора Михайла Єфремова. Під час слухання з'ясувалося, що Михайло Єфремов досі не дав свідчень у справі. Його адвокат Ельман Пашаєв до суду не з'явився, через що засідання перенесли на 30 липня.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...