Спрощене громадянство РФ для жителів "ЛДНР": Росіяни обурені і бояться за свої пенсії

Багато громадян РФ вважають, що тепер їм знову піднімуть пенсійний вік - щоб прогодувати нових співвітчизників.

Росіяни обурені тим, що до них можуть "понаїхати" нові пенсіонери. Ілюстрація: соцмережі.

Росіяни обурені указом президента РФ Володимира Путіна про спрощення надання громадянства жителям тимчасово непідконтрольних українському уряду територій Донецької і Луганської областей. Про це вони пишуть у соціальних мережах, передають Патріоти України.

Громадяни РФ незадоволені тим, що їм доведеться «годувати» нових співгромадян. Також вони називають їх зрадниками.
«А чего я со своих налогов буду кормить толпу лентяев? Если ты продал страну за три копейки, единственное, что могу пожелать, это присесть на бутылку за вопрос, почему не платят твою пенсию», — написав один із користувачів.
«Эти… не будут платить налогов, так как находятся в другом государстве, но будут получать пособия и пенсии!.. Опять на шею народа посадят, я закипаю,» — обурюються громадяни РФ.

Також росіяни наголошують: розраховувати на «високі пенсії» не варто - за сумою вони, можливо, і вище, проте ціни також вище «в рази». При це багато громадян країни вважають, що тепер їм піднімуть пенсійний вік - щоб прогодувати нових співвітчизників.

«Я так понимаю, что нам опять поднимут пенсионный возраст, так как к Крымчанам, ни дня ни проработавшим в России, но получающим наши пенсии теперь хотят добавить еще и Дончан. Прям офигенная многоходовочка», — пишуть росіяни.

Вони також підрахували, у скільки російському бюджету обійдуться витрати на нові пенсії.

«В днр/лнр 1.1 млн. пенсионеров. Российская средняя пенсия — после вычета „силовиков“ — 12 000 руб. Рост расходов российского бюджета в таком случае порядка 150 млрд руб. в год», — йдеться в коментарях.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...