Спритна красуня: Футболіст "Шахтаря" закрутив роман з колишньою дівчиною гравця "Динамо" (фото)

У 2019 Юхим Конопля в складі збірної України став переможцем молодіжного чемпіонату світу, який відбувся в Польщі.

Захисник донецького "Шахтаря" Юхим Конопля, який виступає за чернігівську "Десну" на правах оренди, зустрічається з колишньою дівчиною захисника київського "Динамо" Дениса Попова Анастасією Гладун. Фотографію пари опублікувала Анастасія на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши сердечко замість підпису, передають Патріоти України.

Зараз Конопля і Гладун відпочивають в Домініканській Республіці.

Варто відзначити, що раніше колишня дівчина нападника "Динамо" Владислава Супряги Даша Савіна стала зустрічатися з захисником "Шахтаря" Валерієм Бондарем.

21-річний Конопля є вихованцем СДЮШОР "Шахтар". З 2019 року його виступає за "Десну" на правах оренди. У нинішньому сезоні Конопля провів за чернігівський клуб 14 матчів і віддав одну результативну передачу. У 2019 Юхим в складі збірної України став переможцем молодіжного чемпіонату світу, який відбувся в Польщі.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...