Спритна пані: Фермерка на Харківщині тримала групу людей у рабстві (фото)

На Харківщині троє людей потрапили в рабство на ферму, інформують Патріоти України.

Як встановило слідство, фермерка їздила вокзалами та ринками і вишукувала на них людей, що опинилися в скрутній ситуації — через війну змушені були залишити дім та не мали засобів для існування. Жінка пропонувала їм роботу на фермі і вони, не маючи іншої можливості заробити та влаштувати своє життя, погоджувались.

Замість заробітку та можливості забезпечити собі гідне життя вони опинялися на фермі в нелюдських умовах: жили в хліву з коровами, не мали засобів гігієни та отримували за свою роботу лише їжу, але не гроші.

Поліцейські встановили трьох потерпілих: 50-річну жінку, 59 та 56-річних чоловіків. Власниці ферми оголосили підозру у торгівлі людьми. Їй загрожує від 5 до 12 років ув'язнення. Це не перший випадок використання рабської праці на фермах Харківської області. Минулого року поліцейські теж викрили фермера, який експлуатував людей, що опинилися у скрутному стані.

"Шкода, що мене поранили до перегляду цього": Військовий відреагував на скандальне відео про "блогерський фронт"

неділя, 18 серпень 2024, 20:12

Зірка шоу «Ліга сміху», військовий Віктор Розовий, який отримав на фронті тяжке поранення в голову, прокоментував скандальне відео про «блогерський фронт». Коментар він опублікував у своєму сторіс в Instagram, передають Патріоти України. "Чому я отрима...

Людей поранили уламки скла: На вагон поїзда Стрий - Івано-Франківськ впало дерево (фото)

неділя, 18 серпень 2024, 19:54

«Всі постраждалі оперативно отримали першу допомогу, чотирьох пасажирів із різаними травмами забрала швидка, їхні життя в безпеці», — зазначається в повідомленні. В Укрзалізниці додали, що поїзд продовжує рух із затримкою 1 год. 42 хв., а пасажирів пер...