Спритність рук і бурхлива фантазія: На Київщині жінка пограбувала лотомаркет, заявивши про відключення електрики

У м. Фастів Київської області жінка представилась працівницею енергетичної компанії та обікрала лотомаркет. За це її засудили до 5 років позбавлення волі. Про це йдеться у вироку Фастівського міськрайонного суду Київської області, повідомляють Патріоти України.

За даними суду, жінка прийшла до приміщення лотомаркету та повідомила продавчині про відключення електрики. Вона попросила потерпілу скласти всі цінні речі в пакет, віддати їй та покинути приміщення. Потерпіла так і зробила. Вона віддала їй 19 тис. грн та ювелірні вироби. Підозрювана їй заявила, що все віддасть керівнику потерпілої, проте зникла.

На суді підозрювана провину визнала. Вона розповіла, що представилась працівницею енергетичної компанії та переконала продавчиню добровільно віддати їй цінні речі, оскільки через перепад напруги може статись пожежа і все згорить. Після цього вона пішла геть.

Суд визнав жінку винною за ч. 2 ст. 190 КК України. Її засудили до 3 років позбавлення волі, проте оскільки шахрайку засудили також у Житомирській області, вона 5 років сидітиме за ґратами.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...