Спритний чоловік безкоштовно жив у п'ятизірковому готелі майже два роки, а далі щось пішло не так

В Індії чоловік прожив майже два роки у п'ятизірковому готелі, жодного разу не заплативши. Про це пише ladbible.com, передають Патріоти України.

Йому вдалося провести 603 дні в розкішному готелі поряд з аеропортом Делі, перш ніж хтось зрозумів, що насправді він не мав там перебувати і не платив за проживання. Тепер він винен понад 70 000 доларів США.

Історія свідчить, що він зареєструвався 30 травня 2019 року, забронювавши проживання лише на одну ніч. Потім йому вдалося залишитись там до 22 січня 2022 року, а співробітник нібито продовжив його перебування, попри те, що він ніколи за це не платив.

Зважаючи на все, це включало шахрайство з чужими рахунками або підміну одного рахунку на інший, щоб гарантувати, що чоловік зможе залишатися там непоміченим. Його звинувачують у змові з персоналом, щоб приховати свої рахунки, хоча ніхто ще не був заарештований. Справу було вперше передано до поліції 24 травня.

Якщо чоловіка визнають винним, його можуть відправити на ще одне тривале безкоштовне перебування, але цього разу в менш сприятливому оточенні, у в’язниці.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...