Спритний хлопець: Поліцейський з Тернополя "розслідував" діяльність нарколабораторії, яку... організував він сам (фото)

Правоохоронці викрили поліцейського з Тернополя, який 2021 року нібито розслідував справу про виробництво наркотиків, документував діяльність злочинної групи, яка виготовляла небезпечні психотропні речовини PVP та амфетамін, передають Патріоти України.

Як встановило ДБР, насправді працівник поліції використовував цю справу як прикриття своєї протиправної діяльності. Оскільки саме він разом зі спільником організував діяльність цієї нарколабораторії. Він підшукав для неї приміщення – гараж у кооперативі в одному з районів обласного центру. Приміщення обладнали усім необхідним для виготовлення наркотичних та психотропних речовин.

За оперативними даними, обсяги виробництва наркотиків, зокрема небезпечної психотропної речовини PVP та амфетаміну сягали не менше 1 мільйона гривень.

Правоохоронцю повідомлено про підозру в організації місця для незаконного виготовлення психотропних речовин, а також наданні приміщення з цією метою вчиненого групою осіб (ч. 2 ст. 317 КК України).

За скоєне поліцейському загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна. Також повідомлено про підозри та обрано запобіжні заходи для інших учасників незаконного бізнесу.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...