Спритний хлопець: Водій голови НААН отримував зарплату відразу на шести держпідприємствах

Правоохоронці викрили водія глави Національної академії аграрних наук (НААН) на отриманні зарплати одночасно на шести держпідприємствах. Розпочато розслідування про заволодіння державними коштами. Про це повідомляється на Facebook-сторінці Національної поліції України, передають Патріоти України.

У чотирьох областях було проведено обшуки. "Під час досудового розслідування встановлено, що особистий водій керівника Національної академії аграрних наук України був одночасно працевлаштований в шести державних підприємствах (структурних підрозділах НААН), де йому нараховували заробітну плату", – йдеться в повідомленні.

Водночас чоловік не виконував ніяких функцій на зазначених підприємствах.

У Київській, Вінницькій, Дніпропетровській і Херсонській областях провели обшуки та вилучили документи про працевлаштування фігуранта. Розслідування ведеться за частиною 3 статті 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК.


Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...