Спустили собак та застосували водомети: У Нідерландах жорстко розігнали акцію протесту проти карантину (фото, відео)

У Гаазі поліцейські жорстко розігнали акцію протесту проти карантинних обмежень. Правоохоронці розігнали учасників акції водометами та із залученням кінних підрозділів, повідомляє Deutsche Welle з посиланням на інформагенцію dpa, передають Патріоти України.

Зазначається, що на акцію проти політики уряду Нідерландів та карантинних обмежень, яка відбулася 14 березня на центральній площі міста, зібралися кілька тисяч людей, хоча захід дозволили лише для 200 учасників.

Через недотримання карантинних правил норм правоохоронці вимагали від учасників мітингу розійтися, однак ті відмовилися. Зрештою, поліцейські на конях та з собаками і кийками розігнали протестувальників, також правоохоронці застосували проти натовпу водомети. Багато демонстрантів використовували парасольки, аби захиститися від води.

За даними поліції, було затримано близько 20-ти протестувальників. Акція відбулася напередодні виборів до парламенту Нідерландів. Останніми місяцями в країні після запровадження комендантської години відбулися найбільші за останні роки акції протесту та безлади.

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...

"Хлопців міняти ніким!”: Боєць "Азову", який служить попри втрачену кінцівку, розповів про критичну ситуацію у війську

неділя, 28 квітень 2024, 13:43

Зараз охочих йти до Збройних Сил України, ставати на захист зовсім немає. Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Про це боєць 12-ї бригади НГУ “Азов” на позивний “Ніко” розповів в ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA. Він...