Спиртне пішло не на користь: На Київщині онук зґвалтував 91-річну бабусю (фото, відео)

На Київщині в селі Гоголів Броварського району 49-річний онук зґвалтував свою 91-річну бабусю (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки). Про жахливий злочин повідомили в пресслжубі поліції Київської області, передають Патріоти України.

Як з’ясували правоохоронці, в один з вечорів чоловік з товаришем вживав спиртні напої, після чого пішов до бабусиної кімнати та зґвалтував її. Правоохоронцям чоловік абсолютно спокійно розповів, що після статевого акту з власною бабусею він продовжив вживати алкогольні напої зі своїм товаришем.

Слідчі за процесуальним керівництвом Броварської окружної прокуратури Київської області повідомили затриманому про підозру за ч. 2 ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Затриманому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...