"Срамота, діти дивляться": Ксенія Мішина нарвалася на критику через сміливі фото

Акторка Ксенія Мішина, яка схудла на дев’ять кілограмів за чотири місяці, поділилася з підписниками в Instagram відвертими фото, передають Патріоти України.

«По суботах можна», — підписала кадри Мішина, на яких позує у латексних чоботях та білизні. Зараз Мішина дотримується правильного харчування та регулярно займається спортом. Акторка не втомлюється демонструвати своє тіло після трансформації. В Stories Мішина додала, що не використовувала фотошоп.

Підписники розкритикували Мішину за сміливі фото. «Це жах, вибач, Ксенія!», «Фотки надто відверті у воєнний час», «Срамота, діти дивляться», «Ганьба», — пишуть у Мережі.

Але багато хто в захваті від зовнішнього вигляду акторки, зокрема її зіркові колеги. «Підпал », — прокоментувала колишня Холостячка та співачка Злата Огнєвіч. «Вогонь», — додала близька подруга Мішиної, акторка Наталка Денисенко.

Кримчанка вирішила не зупинятися на досягнутому, і виклала в мережу нову порцію своїх "гарячих" фоток.

instagram.com/misha.k.ua


Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...