"Среди них нет людей": Жителька Харківщини пропонувала відстрілювати українців "наче скажених собак" (фото)

Слідчі оголосили підозру 49-річній жительці селища Мала Данилівка (Харківський район), яка у соцмережі Twitter писала пости на підтримку Росії. Зокрема, в одному дописі вона заявляла, що населені пункти обстрілюють нібито українські військові, повідомляють Патріоти України.

"Многие из детишек рисовали им открыточки и отправляли цветные ладошки с пожеланиями в зону АТО. А они по ним градами в ответ. Мне хоть не так обидно, мой сын никогда в таком участия не принимал", — цитує пост жінки пресслужба Харківської обласної прокуратури.

Крім того, підозрювана порівнювала українців зі скаженими собаками та пропонувала їх відстрілювати. "В одному з коментарів жінка написала, що "современное украинство — секта обезумевших маньяков, которых необходимо безжалостно отстреливать как бешеных собак", — розповіли у прокуратурі.

Підозру жінці сформували за ч. 1 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною збройної агресії Росії проти України (ч. 1 ст. 436-2 КК України). Санкція статті передбачає до трьох років ув'язнення.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...