Стає "популярним": Ще одна українка виставила цноту на продаж (фото)

Ще одна українка послідувала прикладу дівчини Каті, яка продала свою невинність бізнесменові з Німеччини за 1,2 мільйона євро. Так, 19-річна красуня під ніком Polisha готова позбутися незайманості за 50 тисяч євро. Анкета дівчини доступна на сайті Сinderella escorts, де раніше була розміщена анкета Каті, передають Патріоти України.

"Я хочу продати свою цноту, тому що відчуваю себе подібно до птаха в клітці. Я хочу відчувати себе вільно і отримати всі щастя цьому житті. На отримані гроші я хотіла б закінчити навчання за кордоном і купити будинок моєї мрії у моря", - сказала дівчина .

У своїй анкеті дівчина також уточнила, що шукає багатого покровителя або заможного чоловіка. При цьому вона готова отримати фінансову підтримку від спонсора в розмірі 10 тисяч євро на місяць, але з однією умовою - без сексу.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...