Сталася стрілянина: Поліція схопила мінера моста в Києві, який погрожував все підірвати (відео)

У Києві зі стріляниною затримали чоловіка, який 1 червня погрожував підірвати міст Метро. Про це з місця інциденту повідомив журналіст Макс Назаров, передають Патріоти України. Відзначається, що під час затримання була стрілянина.

Нагадаємо, чоловік стояв посеред мосту Метро з пакетом, від якого тягнувся провід до кнопки в його руці. Він погрожував підірвати міст. Причини його вчинку поки невідомі.

У Головному управлінні Нацполіціі в Києві заявили, що о 13:41 по спецлінії 102 зателефонував невідомий із погрозою підірвати міст Метро.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...