"Сталася велика біда": Павло Зібров показав знищену квартиру друзів у Вишгороді, в яку влучила російська ракета (відео)

Співак Павло Зібров розповів, що під час масованого ракетного обстрілу російськими окупантами України 23 листопада постраждали його друзі, передають Патріоти України.

Ворожа ракета впала на будинок у Вишгороді, в якому мешкали друзі артиста, і вщент зруйнувала квартиру людей. До лікарні потрапили чоловік і жінка, діти, на щастя, цілі. Втім, чоловік зазнав серйозних травм і зараз бореться за життя у лікарні:

"Друзі, вчора сталася жахлива біда, ворожа ракета впала на житловий будинок у Вишгороді. В цьому будинку, який на відео, були наші добрі друзі. Валя в лікарні з осколковими пораненнями, Віталік у реанімації, бореться за життя та кінцівки. Я вас дуже прошу допомогти цій родині, яка залишилася без даху над головою з двома дітьми на руках. Вони вже пережили блокаду на початку війни. Дякувати Богу, що живі, але їм потрібна наша фінансова підтримка!" – написав Зібров.

Увага! Відео 18+! Містить нецензурну лексику!

Артист попросив українців фінансового допомогти родині і повідомив, що частина коштів з його концертів у Карлових Варах та Празі йдуть на допомогу цій родині. Також Зібров залишив реквізити для допомоги родині: Алексєєнко Валентина, Приват: 5457082274435317.

Нагадаємо, що 23 листопада рф випустила по Україні 70 ракет та п'ять ударних дронів. З них українською ППО вдалося ліквідувати всі дрони та збити 51 ракету. Втім, ворожі ракети влучили в об'єкти критичної інфраструктури, після чого Україна залишилася без світла. Також ракети поцілили в житлові будинки по всій Україні. Зокрема, одна з ворожих ракет, випущених вдень по Київщині, влучила у багатоповерхівку у Вишгороді. Ворожий обстріл забрав життя кількох людей, зруйнував квартири та автівки.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...