"Сталева міць, непохитна воля!": Нацбанк випустив монету, присвячену Силам логістики ЗСУ (фото)

Національний банк України вводить в обіг 10 млн штук монет номіналом 10 грн, присвячених Силам логістики Збройних сил України. Про це повідомив Генштаб у суботу, 12 жовтня, передають Патріоти України.

"Випустити таку пам’ятну монету вирішили на знак подяки. Це стало своєрідним визнанням важливості та героїзму військових логістів, які створюють безперебійне та надійне забезпечення Сил оборони України під час опору і відсічі російській збройній агресії", – йдеться в повідомленні.

Вказано, що в операційній залі НБУ відбулася презентація нової пам'ятної монети із серії "Збройні сили України". Головним елементом десятигривенника є зображення наберетного знаку Сил логістики, де в основі стилізований контур фортеці з чотирма бастіонами, на який накладено схрещені мечі руків’я донизу лезами, що переходять у пшеничні колоси, та жезл Меркурія, розташований по вертикалі. На реверсі розміщено написи "Сталева міць, непохитна воля!".


Поліція прибула лише за годину: У США натовп виніс товари з вантажного потяга, що зупинився на перехресті (відео)

субота, 12 жовтень 2024, 16:54

У Чикаго, США, відбулося пограбування вантажного потяга, коли він пригальмував, очікуючи на свою колію. Про це у п’ятницю, 11 жовтня, повідомило видання NBC Chicago, передають Патріоти України. Інцидент стався в районі Остін посеред дня. Зазначається, ...

"Таких заклинань ще ніколи не чули": У Києві зупинили порушницю ПДР у стані наркотичного сп'яніння (відео)

субота, 12 жовтень 2024, 16:20

У Києві правоохоронці затримали водійку легковика, яка, як виявилось, перебувала за кермом у стані наркотичного сп’яніння. Своє спілкування з інспекторами жінка розпочала з лайки та прокльонів. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив перший заступник...