Стало страшно: Більше сотні бійців печенгської бригади збунтувалися та відмовилися воювати проти України, - журналіст

Понад 100 військовослужбовців із 200-ї окремої мотострілецької бригади (м.Печенга) відмовилися від подальшої участі в "спецоперації". Ця бригада вже виконувала злочинні накази кремлівського диктатора в Україні і зазнала величезних втрат, передають Патріоти України.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook журналіст Роман Цимбалюк. Спробувавши "теплий прийом" українців після на початку повномасштабного вторгнення, окупанти знову повертатися на війну не захотіли.

"Особовий склад 200 окремої мотострілецької бригади (в/ч 08275, Печенга) після виконання службово-бойових завдань під час проведення "спеціальної військової операції" на території України більше не бажає брати участь у бойових діях. Понад 100 військовослужбовців бригади відмовилися від подальшої участі у "спеціальній військовій операції", - написав Цимбалюк.

За його словами, російських окупантів відправили з польового табору на території Білгородської області додому до Печенги (Мурманська область).

В США існує "місто-долгожителів" Лома-Лінда: Чим харчуються його мешканці

неділя, 5 травень 2024, 18:52

В США існує "місто-долгожителів" Лома-Лінда і його мешканка розкрила свій раціон. Можливо, саме у її звичці харчуватися хтось знайде відповідь, чому американці з цієї "блакитної зони" живуть довше приблизно на десять років, ніж решта населення Америки,...

"Ну прилетить туди, і що. Нічого страшного": В Одесі поліцейська втрапила в скандал через охорону церкви на Великдень (відео)

неділя, 5 травень 2024, 18:15

Поліцейська з Одеси обурилася, що її поставили на охорону порядку у церкві. У відео, яке опублікували в мережі, дівчина, не соромлячись міцного слівця, висловила думку, що можливий приліт у церкву – не така вже й велика втрата, передають Патріоти Украї...