Стало відоме ім'я 16-річного підлітка, який збив людей на переході в Луцьку - "ганяв" на авто вітчима

Підліток, який 12 грудня на автомобілі Renault Megane влаштував велику ДТП у Луцьку, – 16-річний мешканець міста Дмитро Рудюк. Машина належить його вітчиму, який у день аварії був за кордоном, передають Патріоти України.

Про це повідомили автори Telegram-каналу "Новини Луцька та Волині". Сам винуватець перебуває у слідчому ізоляторі за рішенням суду та очікує на результати досудового слідства.

І сам Рудюк, і його супутники, які в момент аварії перебували в машині як пасажири, є студентами першого курсу вищого професійного училища Луцька. Імена товаришів винуватця ДТП із постраждалими наразі не оголошують.

12 грудня в центрі Луцька на пр-ті Соборності автомобіль Renault Megane наїхав на чотирьох людей, а потім влетів у дерево. Пішоходи в момент ДТП переходили дорогу регульованим переходом на зелене світло світлофора. Серед них була і п'ятирічна дитина.

Водій та двоє пасажирів машини виявилися неповнолітніми, а винуватець у момент аварії керував транспортом, що належить його вітчиму.

В результаті одна 39-річна жінка отримала серйозні множинні травми та переломи, її терміново госпіталізували. Ще двох постраждалих забрала з місця інциденту швидка.

Самого підлітка, якого затримали за кілька кварталів, відправили до СІЗО. Проти нього порушено кримінальне провадження за ст. 286 КК України (порушення правил дорожнього руху, що призвело до тяжких тілесних ушкоджень).

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...