Стало відомо, де і коли відбудеться публічне прощання з Сергієм Сивохо

Сергій Сивохо помер у віці 54 років / instagram.com/ciboxo

3 листопада шоумена Сергія Сивохо проведуть в останню дорогу. Всі бажаючі попрощатися з колишнім гравцем КВК і тренером "Ліги сміху" зможуть в МЦКМ "Жовтневий палац", в Києві.

Як повідомляється на сторінці "Ліги сміху" в Instagram, церемонія прощання розпочнеться об 11:00. Де його поховають - поки невідомо.

З Сивохою прощатимуться 3 листопада / скріншот Instagram

Нагадаємо, Сергій Сивохо помер 17 жовтня у віці 54 років. Його життя обірвалося в Німеччині, де він перебував на лікуванні. В останні дні життя Сивохо дуже зле почувався, він був у важкому стані.

Крім того, друг Сивохо - хореограф Андріс Капіньш - розповів, що шоумен останнім часом і зовсім пересувався на милицях.

"Знав, що він хворів, але ніколи не питав чим. Все було видно. Якщо раніше - такий огрядний, але при хорошому здоров'ї, то через деякий час стало зрозуміло, що щось не так, тому що сильно схуд. Пересувався за допомогою милиць. Важко було на це дивитися. Але ніхто не думав, що він піде так скоро", - сказав раніше хореограф.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...