Стало відомо, де найвищі зарплати у світі, - Bloomberg

Середня зарплата тут становить $ 6520 в місяць.

Сан-Франциско, місто західного узбережжя США, очолило рейтинг міст світу з найвищими зарплатами, вибивши з лідерства Цюріх. Як інформують Патріоти України, про це пише агенство Bloomberg, посилаючись на дані Deutsche Bank.

Також беруться до уваги дані "Mapping the Worlds 2019". Аналітики німецького банку відзначають, що причина успіху Сан-Франциско - швидке зростання технологічного сектору США. Середня зарплатня тут становить 6,52 тис. доларів.
Велика частина змін пов'язана із зростанням долара за останні пів десятиліття, що допомогло підвищити позиції міст США, у порівнянні зі світовими аналогами. Долар США виріс на 20% по відношенню до євро і на 23% по відношенню до фунту стерлінгів.
Швейцарський Цюріх все ще очолює рейтинг за якістю життя і за вартістю товарів і послуг. Але за рівнем зарплат, які є нижчими за оплату праці в американському місті на майже 400 доларів, Цюріх займає другу позицію.
На третьому місці - Нью-Йорк (4,6 тисячі доларів в місяць), на четвертому місці Бостон (4,28 тисячі доларів в місяць), на п'ятому - Чикаго (4,06 тисячі доларів в місяць).

Також у топ-10 рейтингу увійшли Сіднея, Осло, Копенгаген, Мельбурн і Лондон.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...